Wednesday, May 27, 2009

Liderul evreilor din Romania l-a dat in judecata pe profesorul Ion Coja


Liderul evreilor din Romania l-a dat in judecata pe profesorul Ion Coja


Evreii din Romania l-au dat in judecata pe profesorul universitar doctor si fost senator Ion Coja (foto) si astfel s-a depus o plangere de catre deputatul Aurel Vainer, presedinte al Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania, pe adresa Ministerului Administratiei si Internelor.

Iata un fragment din plangerea depusa: “In revista ‘Romania Mare’ nr. 800, din 11 noiembrie 2005, a fost publicat articolul intitulat tendentios ‘Apelul romanilor’, sub semnatura Uniunii Vatra Romaneasca, a Ligii pentru Combaterea Antiromanismului (LICAR) si a lui Ion Coja. Articolul, prin continutul, mesajul si ideile propagate, incita la ura impotriva populatiei de etnie evreiasca, face o apologie a ideilor nationaliste, xenofobe, de o trista amintire, ce au generat prigoana impotriva evreilor, practicata în Romania in perioada 1940-1944, este o expresie a antisemitismului, propagandei nationalist-sovine, discriminarii pe criterii etnice, religioase, aspecte incriminate de Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 31/2002, privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob (art.2), art. 317 si 324 Cod Penal Roman. (…) Deosebit de grava este instigarea la savarsirea unui adevarat pogrom impotriva comunitatii evreiesti.”

Ca raspuns si in apararea profesorului ziarul Tricolorul, publicatie a Partidului Romania Mare, se intreaba retoric: “nu e cam mult, domnule Aurel Vainer? Este, totusi, un simplu articol, intr-o tara in care libertatea presei este garantata si ocrotita de Constitutie. Asa dupa cum se stie, revista “Romania Mare” a precizat, in finalul acelui text, ca are un alt punct de vedere, mai nuantat. Si a invitat la dialog. Nu la procese penale! Il invitam pe distinsul intelectual Aurel Vainer sa dea dovada de mai multa toleranta si sa-si retraga plangerea. Asa e intelept, intr-o tara framantata de probleme cu mult mai grave.”
In virtutea liberei exprimari si a dreptului la opinie publicam textul pentru care este incriminat si chemat in instanta domnul profesor Ion Coja si in care acesta denunta existenta unui “proiect de incetatenire si stramutare in Romania a unui milion de evrei, fara stirea si fara acordul poporului roman”:
“1. Cu concursul guvernelor de după 1990 si al principalelor mijloace de informare în masă (ziare, posturi radio-tv) din România, care cenzurează toate stirile si informatiile tangente la acest subiect, încetătenirea evreilor se face în secret, în cea mai mare taină;
2. În prima fază, evreii încetăteniti nu se grăbesc să se instaleze în România, dar au grijă să cumpere toate valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spatii comerciale, de productie etc) accesibile. De câtiva ani buni, piata imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreiesti.
3. La început, se vor stabili în România evreii în vârstă, motivând că vin să-si trăiască ultimii ani de viată în România, să-si cheltuiască pensia în România, ceea ce pentru multi români naivi va face suportabilă si chiar tentantă ideea „revenirii” evreilor în România.
4. Ulterior, când se va împlini numărul (un milion) de evrei care si-au luat a doua sau a treia cetătenie în România, iar controlul evreilor asupra institutiilor publice din România va fi deplin, evreii vor veni cu totii „acasă”, în proprietătile lor, fără să existe nici un temei legal pentru a li se interzice să devină astfel o minoritate etnică suprapusă întregii societăti românesti. Asa zisul „stat de drept” va considera că invazia evreilor este perfect legală.
5. În felul acesta se ajunge la situatia din 1939, când circa două milioane de evrei alcătuiau minoritatea etnică cea mai numeroasă si mai înstărită din România, care domina si controla comertul, finantele si industria din România. Procedeele necinstite folosite de cei mai multi evrei pentru a ajunge la acest statut de privilegiati îi făcuseră pe evrei să devină minoritatea etnică cea mai primejdioasă si mai greu de suportat, mai antipatică, pentru toti ceilalti locuitori ai României.
6. Scopul final al proiectului Israel în România este instituirea unui control deplin asupra României si deposedarea în fapt a românilor de teritoriul lor national. Beneficiind de experienta căpătată în Palestina, liderii evrei au adoptat pentru România o strategie diferită, mult mai subtilă, mai ingenioasă, dar cu acelasi tel: uzurparea drepturilor pe care românii le au în tara lor si asupra tării lor.
Cam toate evenimentele si fenomenele petrecute în România după 1990 au contribuit la desfăsrarea acestui proces de uzurpare treptată a drepturilor românilor. Între acestea:
1. depopularea României prin:
(a) plecarea în străinătate a câtorva milioane de someri români. Prin legi si măsuri aberante, acestia sunt determinati să nu se mai întoarcă în România;
(b) încurajarea tinerilor să emigreze definitiv din România, guvernantii nostri nefiind deloc preocupati să le ofere tinerilor vreo sperantă că s-ar putea realiza în România;
(c) descurajarea familiei si a natalitătii. În mod vizibil, cei vizati sunt românii majoritari;
(d) prăbusirea sistemului de sănătate, a asistentei medicale pentru copii în mod special;
(e) declinul sever al nivelului de trai;
(f) propaganda anti-românească, antinatională, la care este angrenată toată mass-media, urmărind descurajarea si deprecierea sentimentului national, a atasamentului la valorile românesti, la viitorul neamului românesc;
2. asa-zisa democratizare a României si asa-zisul pluralism politic instituit după 1990, prin care asupra Parlamentului României si a vietii politice s-a instaurat un veritabil monopol exercitat de câteva partide, toate provenite din grupul de conspiratori care au organizat asa-zisa Revolutie din Decembrie 1989. (…)
3. asa-zisa privatizare, care a diminuat drastic potentialul economic al României prin distrugerea sau înstrăinarea bunurilor. Privatizarea nu s-a făcut în beneficiul celor care, prin truda si talentul lor, au acumulat imensele bogătii detinute de statul român în 1990. Ci economia României s-a privatizat în beneficiul unor firme străine, cele mai multe aflate în proprietatea de facto a unor evrei;
4. acuzatia de holocaust adusă românilor. Intens sustinută mediatic, acuzatia de holocaust urmăreste inducerea în mintea românilor, în mentalul comunitar, a unui sentiment de vinovătie natională fată de evrei, sentiment care să-i determine pe români să accepte imigrarea în România a sute de mii de evrei ca pe o sansă de a-si răscumpăra astfel greselile trecutului, crimele săvârsite de părintii nostri… Crime imaginate de strategii sionismului, niciodată săvârsite de români.” (Novopress Romania)

0 comments: